Thema en Locatie

Thema Katalyse, onmisbaar voor impact!

‘’Als een scheikundige reactie sneller of schoner verloopt dankzij een toegevoegde hulpstof heet dat katalyse. Het bijzondere is dat een katalysator een chemische reactie kan beïnvloeden zonder zelf verbruikt te worden. Een katalysator neemt 'de top van de berg weg om een reactie op te starten.’’   
                                                                                   - Bron: Nemo Kennislink, Wat is Katalyse? - 

Een Lustrum zet een vereniging in beweging, het Lustrum is een proces waarin de Leden de stof zijn die dat proces opgang brengt zonder dat het zelf verloren gaat. Elke vijf jaar bouwt het weer op tot aan hét moment, hét Lustrumjaar. Een Lustrum maakt impact op de vereniging, maar ook op een hele stad. Deze impact wordt veroorzaakt door de enorme energie die vrijkomt tijdens het Lustrumjaar. Het Lustrum creëert een platform voor oneindige mogelijkheden. Delft is de stad van techniek en vernieuwing, waar constant wordt gewerkt om vooruitgang te boeken op allerlei verschillende gebieden. Onze vereniging, is de verbinding tussen de techniek en de samenleving, zonder dat wij verbruikt worden. Dit geeft ons,alle Leden kracht. Kracht om impact te maken op de samenleving. Kracht om de verbinding aan te gaan tussen eigen vereniging, techniek en samenleving. Een constante vooruitgang. Een onuitputbare bron. Wij zijn onmisbaar voor het verbinden, wij zijn de katalysator; een onmisbare stof.

Dit thema is bekend gemaakt met een presentatie in de Oude Kerk, dankzij de ProDeCo heel mooi gevisualiseerd in een korte video. Deze kunt u hier bekijken.

Locatie Tanthofdreef 3 Delft

Na een lange zoektocht met verrassende wendingen hebben we sinds 15 maart dan toch echt een feestterrein! Dankzij de hulp van oud-Lid Gert Jan van der Hoeven en het bedrijf Certitudo Capitals konden we neerstrijken in het oude kantoorpand op Tanthofdreef 3, hier willen we beide heel erg voor bedanken! Direct naast station Delft Zuid en maar tien minuten fietsen vanaf de TU is dit namelijk een perfecte locatie. Meer informatie en nieuws hierover volgen snel.