Lustrum Commissies

Er zijn 5 grote Lustrum Commissies, elk verantwoordelijk voor hun eigen aspect van het Lustrum.

De Lustrum Financiele Commissie

De Commissie Externe Betrekkingen (binnen het DSC beter bekend als de FiCo) is in het leven geroepen om de leden van het DSC in contact te brengen met het bedrijfsleven.

Als bedrijf kunt u Partner van het DSC worden en daarmee profiteren van exposure en recruitment mogelijkheden op het DSC. Als Partner van het DSC kunt u zich op drie verschillende niveaus verbinden met het DSC; Brons, Zilver en Goud. Elk niveau is ingedeeld met zijn eigen producten op het gebied van exposure en recruitment. 

De afgelopen jaren zijn er verscheidene carrière-evenementen georganiseerd. Dit is de perfecte gelegenheid om met potentiële toekomstige werknemers in contact te komen. Zo organiseren we een aantal diners als een Oil Day, een Finance & Investment Diner en een Consultancy Day. Ook dit jaar zal de Business Tour plaatsvinden, waarbij een groep studenten langs enkele bedrijven gaat om deze bedrijven van binnen te bekijken. Voor elk bedrijf zijn deze mogelijkheden een uitgelezen kans om met de juiste studenten in contact te kunnen komen.

Daarnaast biedt het DSC een scala aan andere samenwerkingsmogelijkheden om uw bedrijf en/of bedrijfsactiviteiten te promoten binnen onze vereniging. 

Heeft u interesse in de samenwerkingsmogelijkheden met het DSC, neem dan contact met ons op via de mail.

Email: ceb@delft.corps.nl

De Productie Design Commissie

De ProDeCo van het 34e Lustrum bestaat uit zeven enthousiaste Leden en houdt zich bezig met al het promomateriaal voor het Lustrum. De huisstijl die zij ontworpen hebben is overal terug te vinden, zo ook op het terrein tjidens het Lustrum zelf.

Email: prodeco@lustrumdsc.nl

De Technische Commissie

De TeCo zet zich een jaar in voor de oplevering van het Lustrum Terrein. Het eerste halfjaar part time de boel op orde stellen, om vervolgens het tweede halfjaar full time te knallen!

Email: secretaris.teco@gmail.com

De Muziek Commissie

De MuCo zorgt voor de line-up en alle audiovisuele techniek tijdens het 34ste Lustrum.

Email: muco@lustrumdsc.nl 

De Exploitatie Maatschappij Feestterrein

Exploitatie Maatschappij Feestterrein regelt alle inkoop van drank, food en non-food op het feestterrein. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het betaalsysteem, beveiliging, veiligheid, logistiek, wc-papier en meer.

Email: emf@lustrumdsc.nl